Українські флешмобери об’єднались у спільноту

21.07.2010

24-25 липня в Києві відбудеться презентація «Спільноти Флешмоберів України».

В рамках заходу голодні моббери вийдуть на вулицю міста і вгамують свій голод 85 кг печива ТМ TUC.

«TUC готують для активної молоді, яка постійно шукає нових вражень і нового досвіду. Флешмоби додають веселих вражень, тому ми вирішили підтримати створення «Спільноти Флешмоберів України» і організувати перший флешмоб спільно», – коментує Оксана Надяк, молодший бренд менеджер, категорія печива компанії «Крафт Фудз Україна».

Світлана Толкачова, одна з організаторів спільноти відмічає: «Флешмоби популярні у всьому світі, тому що це оригінальне та безпечне проведення часу. Ми вирішили створити єдиний майданчик для любителів флешмобів, де вони змогли б познайомитись, поспілкуватись, знайти необхідну для себе інформацію, гарно провести час і домовитись про проведення наступного заходу».

Флешмоби пройдуть:
Київ 24.07.2010 в 14.00 – Оболонська набережна
Київ 24.07.2010 в 16.00 – вихід з м. Хрещатик
Київ 25.07.2010 в 16.00 – вихід з м. Хрещатик
Київ 25.07.2010 в 18.00 – Майдан Незалежності (біля 3 лінії «Глобус»)

Відзначимо, що на початку липня організаторами спільноти був запущений Livejournal «Flashmob.ua», націлений на організацію і популяризацію флешмобів серед молоді України. Також були створені офіційні канали спільноти в таких соціальних мережах, як Twitter, ВКонтакте, Facebook і на Youtube.
На 21 липня загальна кількість зареєстрованих учасників складає понад 3260 чоловік.

Стежити за розвитком флешмоб руху в Україні можна на офіційних ресурсах спільноти:

* Флешмоб є заздалегідь спланованою масовою акцією, в якій велика група людей (моббери) раптово з'являється в громадському місці. Протягом декількох хвилин вони виконують заздалегідь обумовлені дії абсурдного змісту і потім одночасно швидко розходяться в різні боки, як ні в чому не бувало.

Додаткова інформація:
ЗАТ «Крафт Фудз Україна» є українським підприємством, що входить до групи компаній Kraft Foods, -другого у світі виробника продуктів харчування. ЗАТ «Крафт Фудз Україна» є одним з лідерів ринку харчових продуктів України у категоріях кави, шоколадних виробів, солоних снеків. Компанія «Крафт Фудз Україна» існує в Україні з 1995 року.

До складу підприємства входять: Тростянецька шоколадна фабрика «Україна» та Вишгородська філія з виробництва картопляних чіпсів. З 2005 року на підприємстві розпочалося також фасування розчинної кави та кавових міксів.

З 2003 року ЗАТ «Крафт Фудз Україна» відповідає за розвиток бізнесу на ринку Молдови, а з 2005 року – на ринках Білорусі, Грузії, Вірменії та Азербайджану, з 2008 р. – ще і на ринках Казахстану, Узбекистану, Киргизcтану, Таджикистану, Туркменістану та Монголії. У компанії ЗАТ «Крафт Фудз Україна» працює більше 1300 працівників.

Торгові марки: «КОРОНА», MILKA; «ВЕДМЕДИК «БАРНІ», TUC; «ЛЮКС»; JACOBS, CARTE NOIRE, MAXWELL HOUSE.

Для аккредитации: Светлана Прыганова
tel.:(044)246 79 49, fax.: (044) 235 57 82