ATLANTIC GROUP и MEREDITH заключили соглашение о предоставлении лицензированного контента

25.07.2011

Киев/Нью-Йорк. Корпорация Meredith, один из лидеров издательского бизнеса и компания №1 в сфере маркетинговых исследований женской аудитории в США, заключила соглашение с коммуникационным холдингом Atlantic Group о предоставлении лицензионного контента для женской аудитории в Европе.

Реализовывать проекты с использованием контента изданий Better Homes and Gardens, Parents, Fitness и Family Circle будет Liquid 7 – новое агентство в составе Atlantic Group. Агентство начнет работать до конца этого года в Центральной и Восточной Европе. Штаб-квартира Liquid 7 находится в Вене.

Первым проектом Liquid 7 станет сеть цифрового контента на самые важные темы для европейских женщин от 25 лет: воспитание детей, уход за домом, питание, здоровье и стиль жизни. Новый портал будет доступен на языках всех стран, в которых будет представлен. Рекламные возможности и маркетинг также будут доступны на региональном и локальном уровнях.

Главными отличиями первого проекта Liquid 7 станут абсолютно новые возможности в сфере маркетинговых коммуникаций и социальная платформа в основе портала.

Эндрю Бейн, Atlantic Group president: «Working with Meredith is a great opportunity for us. Their strong portfolio of media brands and innovative marketing services is a tremendous complement to Liquid 7, and will serve our clients well as our key markets evolve digitally.»

Meredith corporation will support Liquid 7 in the digital media, operation management, retail and marketing spheres. Nowdaya sites of Meredith’s brands are visited via 25 millions of people, which is 270 millions of views in a month.

"Это соглашение – отличный пример эффективного решения по предоставлению лучшего контента Meredith женщинам всего мира», говорит Джон Зисер, директор по развитию Meredith, "также это высокая оценка нашего опыта и возможностей в высоко-конкурентной цифровой сфере".

Atlantic Group (www.agl-media.com) is a communications holding company focused on advertising and media-related properties in Central Europe. Founded in 1992, it owns and manages over twenty brands operating in advertising, media services, publishing, outdoor and digital production. Atlantic Group provides both sector specific and comprehensive communications offerings to advertisers, with more than 400 international, regional and local clients, as well as multiple partners across Europe and the United States.

Meredith (www.meredith.com) is owner of powerful consumer brands such as Better Homes and Gardens, Parents and Family Circle and cutting-edge marketing capabilities – is the No. 1 media and marketing company serving American women. Meredith’s titles are currently distributed in more than 60 countries – including nearly 30 licensed local editions such as Better Homes and Gardens in Australia, China, India and Russia – making them accessible to hundreds of millions of consumers around the world.