«Київстар»: дешевше літом з «Домашнім Інтернетом»

У літній період інтернет-клієнти «Київстар» можуть призупиняти надання послуги «Домашній Інтернет» безкоштовно — спеціальна пропозиція діє з 7 червня по 31 серпня 2012 року включно. Призупинити використання «Домашнього Інтернету» можна на строк до 60 днів, і абонплата за цей період нараховуватись не буде. Цього літа замовлення послуги — безкоштовне.

У літній час — період відпусток — чимало клієнтів «Домашнього Інтернету» «Київстар» виїздять з міст на тривалий час для відпочинку. Тому актуальність та затребуваність сервісу «Призупинення послуги» зростає саме в цей період. Піклуючись про потреби клієнтів, «Київстар» зробив замовлення цієї послуги безкоштовним з 7 червня по 31 серпня 2012 року включно. Таким чином, клієнт, що активував «Призупинення послуги», може не платити абонплату за ті дні, коли він не користувався інтернетом, та не сплачувати за саму активацію послуги. У звичайний час замовлення сервісу коштує 10,00 грн із урахуванням ПДВ.
Щомісяця послугу тимчасового призупинення доступу до інтернету замовляє близько 6 000 клієнтів «Домашнього Інтернету». Але в літній період, коли багато користувачів планують провести відпустку виїжджаючи з дому, потреба в такому сервісі значно збільшується.
Замовити послугу можна дуже просто. Для цього клієнтові необхідно увійти до системи «Мій Київстар» під своїм логіном та паролем і зазначити дату, з якої він не буде користуватись інтернетом. Тривалість періоду тимчасового призупинення послуги може бути до 60 днів. Якщо послуга підключена, абонентна плата за час, коли клієнт не користувався «Домашнім Інтернетом», не нараховуватиметься. Абонент може в будь-який час відновити користування послугою «Домашній Інтернет», подавши відповідну заявку в системі «Мій Київстар».
Також для клієнтів «Домашнього Інтернету», які планують проводити літню відпустку поза межами свого міста, «Київстар» дає прості рекомендації:
1. Змінити персональний пароль для доступу до системи «Мій Київстар» — це рекомендується робити не рідше ніж раз на півроку;
2. Перерахувати бонуси, отримані за «Домашній Інтернет», на номери мобільних телефонів «Київстар», щоб економніше спілкуватись під час літнього відпочинку;
3. Обрати маршрут для подорожі Україною на порталі iloveukraine.com.ua;
4. Пам’ятати про правила безпеки в інтернеті.
«Київстар» надає зручні та економні послуги для користування інтернетом.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.
До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).
«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку і мобільного інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет) функціонує у 138 містах України. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.
www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua