«Київстар» пропонує клієнтам оновлену послугу «Автовідповідач»

У липні 2012 року «Київстар» закінчив оновлення послуги «Автовідповідач». Вона стала простішою у користуванні, враховує очікування клієнтів компанії та відповідає вимогам сучасного ринку телеком-послуг.

«Київстар» оновив послугу «Автовідповідач», доповнивши її інноваційними функціями. Відтепер «Автовідповідач» може не тільки приймати дзвінки і голосові повідомлення, але й телефонувати на номери клієнтів, що залишили повідомлення у голосовому ящику. Клієнти «Київстар», користувачі розширеної версії послуги, можуть скористатись новим функціоналом безпосередньо при прослуховуванні голосових повідомлень на «Автовідповідачі».
Крім того, для зручності користування послугою, «Київстар» спростив структуру голосових підказок і меню «Автовідповідача» за номером 775. Налаштування стали простішими, а підказки - лаконічними та зрозумілими для користувачів. Також скасовано уведення за умовчанням паролю при кожному доступі до «Автовідповідача».
Як зазначив начальник сектору управління мобільними продуктами «Київстар» Максим Дерев’янко, оновлена послуга «Автовідповідач» стала більш клієнтоорієнтованою: «Автовідповідач» – одна з найперших послуг «Київстар». Спостерігаючи за динамікою її розвитку, ми впевнені, що рухаємося у правильному напрямку. Адже використання автовідповідача у випадку, коли немає можливості відповісти на дзвінок, – це хороший тон щодо партнерів, колег, клієнтів, знайомих і друзів. Зараз ми пропонуємо нашим клієнтам оцінити оновлений сервіс і перейти на новий рівень спілкування».
Послуга «Автовідповідач» від «Київстар» прекрасно заміщує особистого секретаря: приймає виклики і голосові повідомлення у той час коли абонент не може відповісти. Замовити послугу можна за номером 477*33*, через систему самообслуговування «Мій Київстар» або набравши код *100*04*2#. Детальну інформацію про роботу послуги можна знайти на сайті компанії.
«Київстар» - інноваційна компанія, яка відслідковує тенденції сучасного ринку телекомунікаційних послуг і використовує кращий світовий досвід у цій галузі.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
Довідка про «Київстар»
«Київстар» — оператор №1 на ринку мобільного зв'язку і мобільного інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» — досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» — поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.
З жовтня 2010 р. до складу об’єднаного «Київстар» — бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. — входять два українських телекомунікаційних оператора — ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»). www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua.