Компанія «Скандинавія» збирає провідних експортерів риби та морепродуктів за «круглим столом», результатом якого має бути збільшення кількості поставок і асортименту свіжомороженої продукції в Україну

22 листопада 2011 року за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 55, Великий конференц-зал НАН України відбудеться засідання круглого столу «Тенденції розвитку рибного ринку України в 2011-2012 рр.».

Організатором круглого столу є компанія «Скандинавія», яка працює на ринку більш, ніж 13 років, та має авторитет одного з найбільших імпортерів мороженої риби та морепродуктів на вітчизняному ринку.
5-й круглий стіл, який вже став традиційним, цього року також буде присвячений важливим напрямках співпраці українських імпортерів та закордонних експортерів. Збільшення обсягу та асортименту охолодженої свіжомороженої риби - саме це питання буде головною темою міжнародного круглого столу. Учасники обговорять стан і тенденції рибного ринку, можливість розширення географії постачальників і асортименту продукції, результати спільної праці минулого сезону для задоволення попиту українських споживачів на рибу і морепродукти.
Питання, що будуть розглянуті на круглому столі дозволять в режимі обміну досвідом та інформацією визначити рекомендації по зміцненню рибного ринку України. Діалог між учасниками обговорення має розглянути нові правила поведінки на ринку, що можуть суттєво вплинути на стратегію розвитку вітчизняної рибної промисловості.

Згоду на участь у круглому столі дали провідні експортери мороженої риби та морепродуктів різних країн світу, з Норвегії, Латвії, Ісландії, Шотландії, Канади, США, Росії, Білорусії та фінансові установи України. Також у роботі круглого столу візьме участь дипломатичний корпус, а саме: посол Норвегії в Україні, посол Аргентини в Україні, представники посольств США, Іспанії та Канади.

У рамках круглого столу відбудеться презентація нового Логістичного центру «Арктика» з сучасними технологіями збереження, концепту нового підприємства з переробки риби та гіпермаркету “ Рибний світ Скандинавії”.

Реалізація даного проекту дозволило створити одну з найбільших холдингових рибних компаній в Україні, яка включає у свою діяльність імпорт і реалізацію охолодженої та свіжомороженої риби та морепродуктів, збереження їх на холодильному логістичному комплексі, виробництво продукції з додатковою вартістю.

Довідкова інформація:

Логістичний Центр «Арктика», до складу якого входить рибний ярмарок, розташований в 800метрах від бруківки розв’язки "Жуляни" Великої окружної дороги. Загальна площа 5 га.
Зручне розташування і комплексне обслуговування дозволяє як приватним клієнтам, так і компаніям здійснювати закупівлі охолодженої і свіжомороженої риби, рибної продукції та супутніх товарів.
Запланований обсяг реалізації рибної продукції складає 10 млн. грн. на місяць , кількість персоналу - 400 чоловік.
Основні види продукції, що випускатиме переробний комплекс: охолоджені рибні напівфабрикати, заморожені напівфабрикати, риба холодного й гарячого копчення, солона й в’ялена риба, пасти, рибні паштети, суши, ікра різних видів риб, рибне борошно.
Якість продукції й упакування буде відповідати вимогам всіх сучасних стандартів.

Головні задачі комплексу:
Забезпечувати надання в одному місці повного спектру послуг вантажного митного комплексу ( митно-ліцейзійного складу, автомобільного терминалу, складу тимчасового зберігання) з оформленням партії товару за 24 години.
Високотехнологічна рибопереробка, продаж на ярмарку свіжомороженої та охолодженої риби, готової рибної продукції, морепродуктів.
Послуги зберігання з мультитемпературним режимом від 10С до-25С, приймання та відвантаження товарів 24 години на добу.
Організація електронного обліку вантажів.
Оренда офісів і сухих складів.

Структура логістичного центру.

1. Найбільший в Україні рибний гіпермаркет «Рибний світ Скандинавії» площиною 1900 кв.м, найважливіша складова частина холодильного комплексу.
2. Холодильник вантажомісткістю 20 тис. палетомiсць. Офісні приміщення загальною площею 2600 кв.м. для митних структур, дозвільних служб, брокерських компаній, орендарів складської логістики.
Застосовується високошвидкісна логістична схема обробки вантажів.
Холодильне обладнання відповідає найвищим показникам енергозбереження та екологічної безпеки.
3. Митний автомобільний термінал місткістю 200 вантажних автомобілів.
4. Сухий склад 500 кв.м., місткістю 800 палетомісць.
5. Адміністративно-побутовий корпус 1200 кв.м. і рибопереробний цех 600 кв.м.
6. Відділення «ЗЛАТОБАНК».
7. Кафе.
8. Стоянка для легкових автомобілів на 300 місць.
9. Стоянка логістичного транспорту і вантажних автомобілів.
10. Контрольно-пропускні пункти.
11. Газова котельня.
12. Комплекс «Розподільчий пристрій» і «Трансформаторна підстанція» потужністю 2 МВт.
13. Дві свердловини глибиною 130 м.
14. Пожежна водойма 800 куб.м.
15. Очисні споруди

Інформація для акредитації:
Прес-служба.
Lazareva.tv@gmail.com
тел.0675670311, 050 3310526
тел. +38(050)441-45-87
e-mail: y.movchan@zbank.com.ua
v.reshetnyak@zbank.com.ua

УВАГА! Під час круглого столу здійснюватиметься синхронний переклад іноземних доповідачів. Прохання мати журналістське посвідчення або паспорт для отримання навушників. Робочі мови : українська, англійська та російська.