Мобільний інтернет «Київстар» у 1 кварталі 2012 року: рекордне зростання трафіку

За підсумками 1 кварталу 2012 року «Київстар» відзначив рекордне зростання трафіку (на 25%) у сегменті мобільного інтернету — 1054 ТБ за період. Дохід оператора від послуги «Мобільний Інтернет» склав 212,7 млн. грн.

«Київстар» підбив підсумки розвитку послуги «Мобільний Інтернет» у першому кварталі 2012 року. Досягненням кварталу стало рекордне зростання обсягів передачі даних в мобільній мережі «Київстар». Так, за перші три місяці 2012 року трафік мобільного інтернету перевищив 1054 ТБ, що на 25% більше, ніж у 4 кварталі 2011 року.
Відзначився 1 квартал і «добовим» рекордом з обсягів передачі даних за технологією EDGE/GPRS. Так, 9 лютого 2012 року в мережі мобільного зв’язку «Київстар» протягом однієї години було передано 1,08 ТБ даних.
У 1 кварталі «Київстар» активно розвивав пропозиції мобільного інтернету, спрямовані на задоволення потреб клієнтів у необмеженому користуванні послугою за економну ціну. Так, інноваційна послуга «Інтернет без меж» стала доступною для всіх клієнтів «Київстар» і DJUICE. За її умовами будь-який абонент передплаченої або контрактної форми обслуговування може користуватися мобільним інтернетом без обмеження трафіку, оплачуючи тільки 1 гривню в день.
Директор з розвитку бізнесу «Київстар» на масовому ринку Віталій Ворожбит:
«Серед абонентів мобільного зв’язку зростає популярність смартфонів, ультрабуків та телефонів з інтернет-додатками. І «Київстар» своєчасно відповідає потребам клієнтів – незалежно від того, якою моделлю телефону користується абонент, він може підключити послугу «Інтернет без меж» та користуватися передачею даних всього за 1 гривню на день».
Доходи від послуг мобільного інтернету у першому кварталі 2012 року склали 212,7 млн. грн. При цьому дохід від послуги інтернет GPRS склав 179,3 млн. грн., а дохід від послуг WAP — 33,5 млн. грн.
Кількість клієнтів послуги «Мобільний Інтернет» «Київстар» залишається стабільною. Наразі бездротовим інтернетом за допомогою GPRS/EDGE користується 3 млн. 333 тис. абонентів «Київстар», а послугами WAP — 3 млн. 860 тис. Загальна кількість абонентів «Київстар», що користуються мобільним інтернетом за допомогою GPRS/EDGE та WAP на кінець 1 кварталу 2012 року становила 7 млн. 193 тис. клієнтів.
«Київстар» надає послуги мобільного та фіксованого зв’язку високої якості за найкращу ціну.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.
До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).
«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку і мобільного інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет) функціонує у 138 містах України. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.
www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua