Online-помічник — новий канал підтримки користувачів «Домашнього Інтернету»

«Київстар» запустив новий канал обслуговування та підтримки користувачів «Домашнього Інтернету» — online-чат. Тепер абоненти мають альтернативну дзвінку до call-центру можливість отримання консультації.

Online-помічник — новий канал підтримки користувачів «Домашнього Інтернету»
«Online-помічник» — це послуга, яка дозволяє клієнтам за допомогою інтернету в online-режимі спілкуватися з експертами «Київстар» з різних питань щодо послуги «Домашній Інтернет». Сервіс безкоштовний, він надається 7 днів на тиждень з 08.00 до 21.00. Доступ до чату відбувається через систему «Мій Київстар».
Щоб скористатися «Online-помічником», клієнту необхідно зайти під своїм логіном і паролем до системи самообслуговування «Мій Київстар». У розділі «Зворотний зв'язок» натиснути на кнопку «Online-помічник» і почати спілкування з експертом компанії.
Для безпечного доступу клієнта до online-чату використовуються шифровані протоколи (SSL). Це захищає інформацію, яка передається під час спілкування, від перегляду третіми особами. Для зручності користування сервісом задіяна технологія SSO (технологія єдиного входу), яка дозволяє клієнту при переході до online-чату не вводити повторно логін і пароль для авторизації. Також при спілкуванні в online-чаті клієнти можуть паралельно виконувати інші дії (наприклад, рекомендовані експертом по системі «Мій Київстар») та одразу бачити їх ефективність.
Нова послуга допоможе тим клієнтам, які потребують більш докладних консультацій чи роз'яснень про налаштування інтернету та користування різними послугами. Клієнти зможуть скопіювати інструкції та поради, які дає їм експерт в режимі онлайн-чату, зберігати діалог з експертом на своєму комп'ютері та щоразу за необхідністю повертатися до рекомендацій.
«Щокварталу «Київстар» підключає до інтернету десятки тисяч нових клієнтів. Завдяки цьому багато українців, особливо мешканці малих міст, вперше познайомились з перевагами високих технологій. Для таких клієнтів, як правило, необхідне особливе піклування і турбота з боку провайдера, - коментує Віталій Ворожбит, директор з розвитку бізнесу «Київстар» на масовому ринку. - Послуга «Online-помічник» сподобається клієнтам, які потребують більш детальних консультацій із різених послуг інтернету. Це також наше піклування про зручність клієнтів, які фізично не можуть зателефонувати до інформаційно-довідкової служби, наприклад, люди із проблемами слуху. Для них «Онлайн-помічник» є справді незамінним».
До 1 листопада «Online-помічник» працює у тестовому режимі. Після вивчення побажань та зауважень клієнтів до нового сервісу його можливості будуть відкриті й для клієнтів інших послуг «Київстар», у тому числі мобільного зв'язку. Окрім «Online-помічника» клієнти «Домашнього Інтернету», як і раніше, можуть використовувати будь-які інші види зв'язку з експертами компанії: дзвінок до інформаційно-довідкової служби, звернення до будь-якого з центрів обслуговування «Київстар», системи «Мій Київстар».
«Київстар» потурбувався, щоб клієнти могли отримувати підтримку та консультації у зручній для них формі.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
Довідка про об’єднаний «Київстар», українська бізнес-одиницяVimpelCom Ltd.
«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку і мобільного інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет) функціонує у 138 містах України. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості. З жовтня 2010 р. до складу об’єднаного «Київстар» – української бізнес-одиниці VimpelCom Ltd. – входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua.