Результати акції «Отримуй подарунки для всієї родини» від шоколаду MILKA та агенції Euro RSCG 4D

Агенція Euro RSCG 4D розробила механіку SMS-акції та організувала її проведення на всіх етапах відповідно до основної ідеї клієнта – зробити подарунок для всієї родини

Командою Euro RSCG 4D була запропонована механіка проведення акції, варіанти призів для переможців та здійснена координація розіграшу аж до вручення призів переможцям. Окрім того, агенцією була розроблена промо-сторінка в Інтернеті, http://milkapromo.com.ua/, присвячена цій акції, і організована гаряча лінія.

Акція проходила с 1 березня по 30 квітня 2011 року по всій території України, а участь у ній взяли більше 450 тис. українців, що надіслали близько 800 тис. унікальних кодів. Щоб долучитися до акції «Отримуй подарунки для всієї родини від MILKA!» потрібно було придбати будь-яку акційну продукцію MILKA і відправити SMS із унікальним кодом на упаковці на номер 4121 або зареєструвати його на сайті. У якості призів були запропоновані подарунки 2-х категорій – щогодини розігрувались яскраві ковдри для пікніку та сімейні валізи для подорожей, а в кінці акції – головний приз, автомобіль, котрий дістався львів’янці Оксані Дмитрасевич.

Наталія Морозова, директор Euro RSCG 4D:
Проект по реалізації SMS-акції «Отримуй подарунки для всієї родини від MILKA!» став для нашої агенції дуже показовим. Зазвичай, відгук від подібних акцій складає 5-8% від загальної кількості акційних упаковок. Але, завдяки любові споживачів до шоколаду MILKA, ґрунтовній підготовці агенції, корисним подарункам та яскравій промо-сторінці ми отримали відгук більш ніж 14%!  Ми сподіваємось, що це не остання наша акція з компанією «Крафт Фудз Україна», і ми зможемо спільно організувати ще не один цікавий проект!

Анна Снігур, старший бренд менеджер MILKA, компанія «Крафт Фудз Україна»:

При розробці ідеї SMS-акції «Отримуй подарунки для всієї родини від MILKA!» ми керувались одним бажанням – зробити приємно не тільки людині, що виграла, а і всій її родині. Вибираючи агенцію, котра буде реалізовувати цей проект, нам дуже важливо було побачити розуміння основної ідеї та бажання якісно втілити її в життя. Результати та відгук від акції, котру реалізувала агенція Euro RSCG 4D, стала підтвердженням правильності нашого вибору. На майбутнє ми плануємо ще не раз дивувати шанувальників продукції MILKA новими цікавими розіграшами та проектами.

EURO RSCG 4D: входить у склад світової агенції маркетингових послуг Euro RSCG 4D.  Euro RSCG 4D (Україна) була заснована у 2004 році. Агенція надає повний спектр маркетингових послуг, має досвід у реалізації різних проектів для крупних вітчизняних та міжнародних компаній.

ЗАТ «Крафт Фудз Україна» є українським підприємством, що належить до групи компаній Kraft Foods, - одного з найбільших у світі виробників продуктів харчування. ЗАТ «Крафт Фудз Україна» є одним із лідерів на ринку харчових продуктів України у категоріях кави, солоних снеків, печива та виробів із шоколаду.

Компанія працює в Україні з 1995 року. У складі підприємства: Тростянецька шоколадна фабрика «Україна» та дочірнє підприємство ТОВ «Чіпси Люкс». На сьогодні ЗАТ «Крафт Фудз Україна» налічує понад 1300 працівників.

Із 2003 року «Крафт Фудз Україна» відповідає за розвиток бізнесу на ринку Молдови, з 2005 року - на ринках Білорусі, Грузії, Вірменії та Азербайджану, а з 2008 року - ще й на ринках Казахстану, Узбекистану, Киргизстану, Таджикистану, Туркменістану та Монголії.

Торгові марки: «ВЕДМЕДИК «БАРНІ», TUC, OREO; «КОРОНА», MILKA; «ЛЮКС»; JACOBS, CARTE NOIRE; DIROL, HALLS, PICNIC.

Kkogutiak
+6.5