Знижки до 70% на SMS — лише для клієнтів «Київстар Бізнес»

Відтепер SMS-листування для клієнтів «Київстар Бізнес» стає ще вигіднішим — зі знижками 50% та 70%.

Знижки до 70% на SMS — лише для клієнтів «Київстар Бізнес»
«Київстар Бізнес» продовжує знижувати ціни та пропонує клієнтам сегменту малих і середніх організацій та великих підприємств замість існуючих SMS-пакетів нові, що надають знижки на стандартні SMS-тарифи — пакети «SMS -50%» і «SMS -70%». Така пропозиціє якнайкраще підійде клієнтам, що регулярно користуються послугою SMS. Основною перевагою нових пакетів є не тільки те, що клієнт отримує знижку, а й те, що він сплачує лише за фактично відправлені повідомлення.
Абоненти, в яких є необхідність відправляти велику кількість повідомлень, можуть, як і раніше, використовувати «Пакет 1000 SMS» із включеним обсягом текстових повідомлень або скористатися послугою «SMS та MMS-розсилка».
Детальна інформація щодо нових пакетів наведена у таблиці:

================================================================
Пакет | «SMS -50%» | «SMS -70%» |
================================================================
Щомісячна абонентна плата, грн | 3,00 | 7,00 |
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Знижка на вартість SMS згідно умов тарифного плану | 50% | 70% |
Кількість SMS-повідомлень зі знижкою, шт. | 500 | 500 |
Повідомлення зі знижкою доступні для надсилання абонентам українських операторів мобільного зв’язку.
Замовити пакети можна:
• через систему самообслуговування «Мій Київстар»;
• через голосове меню 477*91;
• звернувшись до центру обслуговування абонентів «Київстар».
Щоб перевірити залишок текстових повідомлень у межах пакету, потрібно надіслати USSD-запит *112*3# (виклик).
«Київстар Бізнес» надає економні тарифи для ефективного ведення бізнесу.

Тарифи наведені з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% із вартості послуг без урахування ПДВ.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
Довідка про «Київстар Бізнес».
Телекомунікаційний оператор «Київстар» належить до складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd., до якого також входить «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).
«Київстар» — оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з лідерів у сегменті фіксованого інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. Мережа широкосмугового інтернету «Київстар» (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.
«Київстар Бізнес» — окремий бренд та напрямок діяльності оператора «Київстар» по роботі з корпоративними клієнтами. Напрямок з обслуговування бізнес-клієнтів був сформований у 2007 році. «Київстар Бізнес» надає комплексні послуги мобільного, фіксованого зв’язку та послуги з передачі даних «з одних рук».
Місія «Київстар» — поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua