До проекту «Київстар» «Поділіться любов’ю до України» приєднались 1 млн. українців

За дев’ять місяців існування проекту «Поділіться любов’ю до України» портал iloveukraine.com.ua відвідали 1 мільйон українців. За цей час учасники проекту опублікували на сайті майже 120 тисяч фотографій мальовничої України, п’яту частину з яких вони надіслали як MMS-повідомлення.

У 2011 році «Київстар» закликав українців ділитися емоціями щодо України через фото в рамках проекту «Поділіться любов’ю до України», за час його дії він знайшов чимало прихильників та привернув увагу громадськості. Наразі проект відзначає дев’ять місяців існування та новий рекорд — кількість зацікавлених сягнула за один мільйон. Саме стільки інтернет-користувачів відвідали за цей час портал проекту iloveukraine.com.ua.
Чверть з цієї кількості відвідувачів заходила на портал з мобільних пристроїв. Решта — з персональних комп’ютерів. Найбільшу зацікавленість до проекту виявили жителі Києва, Львова, Харкова, Дніпропетровська, Одеси, Запоріжжя, Донецька, Кривого Рогу, Тернополя та Рівного. Також у період з березня по липень 2012 року було завантажено близько 1800 мобільних додатків порталу.
Упродовж проекту українці активно ділились фотографіями улюблених місць — наразі фото-база проекту перевищує 110 тис. зображень. П’яту частину з них учасники опублікували на iloveukraine.com.ua, надіславши MMS, а решту — розмістивши безпосередньо на сайті. Найактивнішими містами, що взяли участь у проекті, стали Київ (10,8 тис. фото), Львів (4,2 тис. фото), Одеса (3,3 тис. фото), Харків (3 тис. фото) та Кривий Ріг (1,9 тис. фото).
За цей час проект «Поділіться любов’ю до України» підтримали відомі українці: Богдан Ступка, Руслана, Юрій Андрухович, Олег Собчук, Сергій Жадан, Віталій Портніков, Василь Козарь.
Також проект отримав визнання професійної спільноти, здобувши «золото» Київського міжнародного фестивалю реклами та «золото» конкурсу SABRE Awards 2012 (Брюссель) за кращий проект у номінації «Телекомунікації».
«Київстар» ініціював національний проект «Поділіться любов’ю до України» з метою об’єднати українців навколо краси своєї країни. Компанія закликає поділитись своїми враженнями та фотографіями мальовничої України на порталі iloveukraine.com.ua. Розмістити фото дуже просто: завантажити його безпосередньо на сайт або відправити як MMS-повідомлення зі свого мобільного телефону на безкоштовний номер 380 (для абонентів «Київстар»).

«Київстар» запрошує публікувати фото найцікавіших місць України на онлайн-порталі iloveukraine.com.ua
Довідка про «Київстар»
«Київстар» – оператор телекомунікацій №1 в Україні. Надає послуги мобільного зв’язку, мобільного та фіксованого інтернету (на базі технології FTTB), найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. Покриття фіксованого інтернету є у 138 містах України.
ПрАТ «Київстар» входить до складу групи компаній VimpelCom Ltd.
«Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Загальна клієнтська база становить близько 25 млн.абонентів.
Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua