«Київстар» домовився з магазинами мобільного зв’язку про підключення «Домашнього Інтернету»

«Київстар» уклав партнерські угоди з роздрібними мережами магазинів мобільного зв’язку і цифрової техніки «Мобілочка», «Алло» та Ringooщодо прийому заявок на підключення «Домашнього Інтернету». Тепер щоб підключити своє житло до широкосмугового інтернету, клієнту достатньо звернутися в найближчий магазин вищеназваних торгівельних мереж.

«Київстар» розширив мережу пунктів прийому заявок на підключення домогосподарств до «Домашнього Інтернету». Починаючи з жовтня 2012 р, клієнти можуть замовити підключення в магазинах мобільного зв'язку і цифрової техніки торгівельних мереж «Мобілочка», «Алло» та Ringoo в 138 містах України, де представлений «Домашній Інтернет». У цих містах у торгівельних мереж «Мобілочка», «Алло» та Ringoo налічується відповідно 230, 265 і 205 салонів-магазинів.

Клієнт, який звернувся до будь-якої торгівельної точки цих роздрібних мереж, може перевірити, чи доступна послуга «Домашній Інтернет» за його місцем проживання, отримати в продавця-консультанта інформацію про тарифні плани та оформити заявку на підключення. Заявка приходить по електронних каналах безпосередньо до технічних фахівців, які обговорять з клієнтом зручний час виконання замовлення та оперативно підключать його квартиру до інтернету. Співробітники «Київстар» проконтролюють своєчасність виконання заявки та якість роботи.

«Ми прагнемо зробити «Домашній Інтернет» зручнішим, а сервіс — ближчим до місця проживання клієнтів, адже попит на цю послугу постійно зростає, — коментує партнерство з роздрібними мережами директор з розвитку бізнесу «Київстар» на масовому ринку Віталій Ворожбит. — Завдяки такій співпраці у нас з'явились додаткові 700 точок продажу, де клієнти можуть замовити підключення інтернету для свого дому. А наші ділові партнери зможуть розширити діапазон свого бізнесу, застосувавши свій досвід до продажів фіксованого зв'язку».

Послуга «Домашній Інтернет» від «Київстар» надається за інноваційною технологією FTTB (оптика до будинку). Вона дає синхронний канал передачі даних, високу швидкість і надійність зв'язку. «Київстар» — один з лідерів серед інтернет-провайдерів України. Оператор вже охопив послугою 138 міст України. До волоконно-оптичних ліній зв'язку підключено понад 47 тисяч багатоквартирних будинків, де проживає близько 5 мільйонів сімей.

«Київстар» потурбувався про зручність клієнтів, надаючи комфортні умови обслуговування.

Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.

«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua,www.beeline.ua, www.vimpelcom.com