«Мобільна газета» — новий інформаційний MMS-сервіс від «Київстар»

«Київстар» пропонує клієнтам нову інформаційну послугу — «Мобільна газета». Відтепер дізнаватись найважливіші останні новини легко: в одному щоденному MMS-повідомленні лише за 1 гривню на тиждень.

«Мобільна газета» — новий інформаційний MMS-сервіс від «Київстар»
«Мобільна газета» — це новий інформаційний сервіс від «Київстар», доступний з 11 вересня 2012 року. Після замовлення послуги абонент буде щодня отримувати MMS-повідомлення з новинами України та світу, спорту та культури, інформацією про курс валют тощо. Перший тиждень користування – безкоштовний, таким чином клієнти зможуть оцінити переваги розсилки до платної підписки.
Щоб замовити «Мобільну газету», потрібно надіслати будь-яке SMS (безкоштовно) на номер 778. Якщо клієнт бажає відмовитись від послуги, необхідно відправити безкоштовне SMS на номер 778 з командою СТОП/STOP. Попередження про автоматичне продовження розсилки та інформація щодо можливості відмовитися надійде абонентові на сьомий день.
Абонентна плата за користування послугою справляється один раз на сім днів упродовж користування нею та становить 1,00 грн, з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір у Пенсійний фонд у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.
«Мобільна газета» стане зручною стислою стрічкою новин, що дозволятиме отримувати цікаву та корисну інформацію про події в Україні та світі в будь-який час у будь-якому місці, навіть коли у вас немає доступу до інтернету чи преси, — коментує нову мультимедійну послугу «Київстар» Олексій Киреєв, директор з розвитку продуктів та нового бізнесу. — Надалі ми плануємо розвивати цей сервіс як з точки зору контенту, так і з точки зору персоналізації. Так, клієнти зможуть обирати цікаві для себе рубрики новин».
«Київстар» регулярно впроваджує корисні зручні послуги для клієнтів.

Зверніть увагу! Для отримання новин у вигляді MMS, Ваш телефон має підтримувати MMS, мати коректні налаштування. Також необхідно бути користувачем послуг MMS (відправити хоча б одне MMS зі свого мобільного телефону).

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
Довідка про об’єднаний «Київстар», українська бізнес-одиницяVimpelCom Ltd.
«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку і мобільного інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет) функціонує у 138 містах України. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості. З жовтня 2010 р. до складу об’єднаного «Київстар» - української бізнес-одиниці VimpelCom Ltd.- входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua.