Вход | Регистрация
ГлавнаяНовости маркетинга, рекламы и PRПресс-релизыКиев → Співробітники «Київстар», рятувальники та журналісти продовжують ...

Співробітники «Київстар», рятувальники та журналісти продовжують відновлювати кримські ліси

17 листопада близько 200 волонтерів — працівників компанії «Київстар», Контрольно-рятувальної служби Криму, журналістів та прихильників активного відпочинку — об'єдналися для проведення екологічної акції «Поділися любов'ю до Криму!». Дану зелену ініціативу підтримали Республіканський комітет Автономної Республіки Крим з лісового та мисливського господарства та Ялтинський гірсько-лісовий природний заповідник. Це друга масштабна волонтерська акція в цьому році.

17 листопада 2012 року на горільнику Ялтинського заповідника близько 200 співробітників компанії «Київстар», волонтерів Контрольно-рятувальної служби Криму, туристів та журналістів під керівництвом лісників висадили близько 11 тисяч сіянців кримської сосни та дуба, відновлюючи лісовий масив, що постраждав від масштабної пожежі в 2007 році. Заклик поділитися любов'ю до Криму підтримали жителі Сімферополя, Севастополя, Красноперекопська, Ялти, Алупки, Сімеїзу та інших населених пунктів. Це вже друга подібна екологічна акція. Так, в результаті першої хвилі зеленої ініціативи 16 квітня 2012 року на площі близько 2 гектарів було висаджено 10 тисяч молодих саджанців.
Директор Кримської філії «Київстар» Геннадій Хмара:
«Ми з колегами знову взяли участь в екологічній акції з відновлення унікального кримського лісу. Наш заклик поділитися любов'ю до Криму підтримали волонтери Контрольно-рятувальної служби та журналісти. Я впевнений, що сіянці, дбайливо висаджені сьогодні, обов'язково виростуть у красивий ліс, примножуючи природне багатство нашого півострова — справжньої туристичної перлини України».
Компанія «Київстар» виступила ініціатором «зеленої» акції, виділила кошти для організації проекту, а також закупила сіянці кримської сосни та дуба. Крім того, на кошти телеком-оператора були придбані витратні матеріали для вистилання дна протипожежного водосховища об'ємом 750 кубічних метрів поблизу джерела Сігатур, у районі якого в цьому році відбулися дві великі пожежі. На думку фахівців, створення у гірничо-лісовій зоні Криму мережі протипожежних водоймищ допоможе більш ефективно боротися з лісовими пожежами.
Директор Ялтинського гірсько-лісового природного заповідника Володимир Капітонов:
«Ялтинський заповідник, територія якого входить до складу заповідного фонду України, має загальнодержавне значення. На жаль, наші ліси часто страждають від пожеж, у тому числі спровокованих людиною. Ми прагнемо відновити втрачений лісовий фонд, тому вдячні за допомогу, яку нам надав «Київстар», рятувальники та кримські журналісти».
За підрахунками фахівців, один гектар лісу виділяє більше 5 тонн кисню на рік (тобто 1 га забезпечує киснем понад 200 чоловік), затримуючи на кронах до 35 тонн пилу з різними домішками.
Начальник Контрольно-рятувальної служби Криму Володимир Мельников:
«Наша служба об'єднує професіоналів-рятувальників, які приходять на виручку людям у складних ситуаціях. Кримські ліси після масштабних пожеж, також як і люди, що потрапили в біду, потребують допомоги, тому наші співробітники продовжують брати участь в порятунку та відновленні унікальних кримських лісів».

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
За додатковою інформацією звертайтеся
до менеджера зі зв'язків з громадськістю Кримського філіалу компанії «Київстар» Вікторії Лапшиної,
тел. +38 (067) 652-70-09 victoriya.lapshina@crimea.kyivstar.net

Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»
«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».
«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.
«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua,www.beeline.ua, www.vimpelcom.com

Фотогалерея